keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kevään 2014 tapahtumia - kooste

MUISTELEMISPÄIVÄ 17.2.2014 KLO 18 POKURASSA
Muistelemispäivänä partiolaiset ympäri maailman muistavat ystäviänsä ja sitä, että kuulumme suureen kansainväliseen partioliikkeeseen. Virallinen Muistelemispäivä on 22.2, sillä se on partioliikkeen perustajan Robert Baden-Powellin ja hänen vaimonsa Olaven yhteinen syntymäpäivä. Jämsän Jokipartio pitää oman Muistelemispäivänsä 17.2. klo 18 Pokurassa. Ohjelmassa on jokaisen ryhmän valmistelemaa ohjelmaa sekä kertomuksia kuvineen sekä Skotlannin matkasta että kesän 2012 Roverwaystä.

PARTIOVIIKKO 21.-27.4. JA YRJÖNPÄIVÄJUHLA 23.4.2014 KLO 18 PÄLÄMÄELLÄ
Partioviikolla voi pukeutua partioasuun tai ainakin partiohuiviin koulussa ja työpaikalla. Samalla viikolla juhlitaan partiolaisten pyhimyksen, Pyhän Yrjön päivää. Perinteisesti tutustumme juhlassa Pyhän Yrjön tarinaan ja jaamme ansiomerkkejä. Tänä vuonna järjestämme juhlan Pälämäen kotiseutumuseon ympäristössä.

SUURJUHLA 7.-8.6.2014
Kesäkuussa lähdetään partioretkelle Kouvolaan! Suomen Partiolaisten Suurjuhla järjestetään vain noin 7 vuoden välein. Tätä 10 000 partiolaisen tapahtumaa ei kannata missata! Kouvolassa on partioparaati ja jokaiselle ikäkaudelle omaa ohjelmaa! Mukaan ovat tervetulleita myös ei-partiolaiset. Nyt on hyvä hetki tutustua partiotoimintaan ja liittyä mukaan! Lisätietoja kuljetuksista ja muista yksityiskohdista tulee myöhemmin.

Suurjuhlan sivut ovat täällä:
http://suurjuhla2014.fi/

Palauttakaa ilmoittautumislomakkeet omalle johtajalle 31.3. mennessä! Ilmoittautumislomake löytyy helmikuun Partio–lehden välistä ja niitä saa myös kololta.

PARTIOASUT KUNTOON
Suurjuhlan paraatia varten kannattaa viilata partioasut viimosen päälle kuntoon! Merkit siis kohdilleen ja huivit pesun kautta kaulaan!
http://toiminta.partio.fi/partio-ohjelma/puku-ja-merkkiohje

Partiotuotteita myy Scandinavian Outdoor Store.
www.scandinavianoutdoorstore.com

KESÄLEIRI
Vaheri kutsuu kesäleirille heinäkuussa! Sudenpennut leireilevät 24.-27.7. ja muut 24.-29.7! Luvassa takuuvarmaa partiohauskaa kavereiden kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeet tulevat myöhemmin keväällä.

Muista käydä myös www.jopa.fi tai Facebookissa Jämsän Jokipartio ry