perjantai 7. maaliskuuta 2014

Suurjuhla - Ilmoittautuminen ja ennakkotehtävät

Ilmoittautuminen
Suurjuhlaan ilmoittautuminen jatkuu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3., jolloin lippukuntalaiset voivat palauttaa ilmoittautumislomakkeensa teille yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilöillä on aikaa syöttää tiedot Polkuun 5.4. asti. Tämän jälkeen Polkuun ei voi syöttää enää ilmoittautumisia!

Ilmoittautumislomake on tullut jokaisen partiolaisen kotiin Partio-lehden välissä, mutta tulostettava versio löytyy Suurjuhlan nettisivuilta (http://suurjuhla2014.fi/info/ilmoittautuminen/)
Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat suoraan Polkuun, linkki lomakkeeseen löytyy nettisivuilta (https://spfs.clubonweb.com/book/default.aspx?21307) Rummuttakaa tietoa täysi-ikäisten ilmoittautumismahdollisuudesta Polkuun, niin säästytte itse näiden tietojen syöttämiseltä.

Ei-partiolaiset ilmoittautuvat lippukuntien kautta. Ei-partiolaiset ilmoittautuvat kuten partiolaiset, mutta jättävät lomakkesta jäsennumeron ja ilmoittumistunnuksen pois. Ei-partiolainen syötetään ensin lippukunnan ei-jäseneksi Polkuun, jonka jälkeen syötetään hänen tietonsa normaaliin tapaan.

Ei-partiolaisten ottaminen mukaan Suurjuhlaan on hyvä keino kasvattaa lippukunnan jäsenmäärää, mutta myös jalkauttaa jäsenten vanhempia toimintaan mukaan. 

Ennakkotehtävät
Lippukunnille lähetettiin ennakkotehtäväpaketti viikolla 10 postitse lippukuntapostin saajalle. Ennakkotehtävissä on tehtäviä kaikille sudenpennuista vaeltajiin. Toteuttakaa tehtäviä ja nostattakaa Suurjuhlafiilistä lippukunnissa jo kevään aikana.

Erityistä huomiota vaatii tarpojien ja vaeltajien Yrityskylä-ennakkotehtävät. Ennakkotehtävän voi toteuttaa missä tahansa valitun aiheen yrityksessä.

Betonipeliä voi pelata missä vain – koloilloissa, lippukunnan retkillä tai yhdessä naapurien lapsien kanssa! 
Valokuvatkaa betonipelinne suoritusta ja ladatkaa kuva Suurjuhlan Facebook-sivuille toukokuun loppuun mennessä. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu joukkueittain. Palkintona hauskimmasta ja kekseliäimmästä kuvasta joukkue saa vihreät Suurjuhla t-paidat, joita ei tule lainkaan yleiseen myyntiin.

Ennakkotehtävät voi ladata myös täältä: http://suurjuhla2014.fi/ohjelma/ennakkotehtavat/

Terveisin Suurjuhlatoimistolta,
Maarit, Elina ja Päivi