perjantai 22. elokuuta 2014

Partiomestari 2014

Partiomestarin toinen kausi YLE TV2:lla 1.9. alkaen maanantaisin klo 16.30 (uusinnat lauantaisin klo 10.00).

Viime syksyn hyväntuulisin tv-sarja Partiomestari saa jatkoa syksyllä, kun uudet partionuoret vastaavat entistä suurempiin haasteisiin tv-yleisön edessä. Ohjelmassa tarpojaikäiset, eli 12–15-vuotiaat nuoret kisaavat erilaisissa yhteistyö- ja selviytymistaitoja vaativissa partiotaitotehtävissä. Ohjelma on suunnattu kaikenikäisille – ei vain nuorille.

Sarjaa kuvataan kesä-, heinä- ja elokuussa 2014 Lounais-Suomessa ja sarja esitetään YLE TV2-kanavalla seitsemänä viikkona syksyllä 2014. Sarjan juontavat Juha Karhu ja Ronja Salmi, joista jälkimmäinen on tuttu myös ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Kisan tehtävät suunnittelee viime vuonnakin kisan arkkitehtinä toiminut Antti Knuuti. Kisavartioiden mukana kulkee myös partioässä ja kisan tuomari, löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman.

Partio pyrkii opettamaan lapsille, nuorille ja aikuisille toisen ihmisen ja luonnon kunnioittamista sekä avarakatseista suhtautumista maailmaan ja elämään. Partiomestari pyrkii tuomaan näitä arvoja esiin myös television kautta.