torstai 20. marraskuuta 2014

Jämsän Jokipartio - loppuvuoden 2014 tapahtumia

Hei kaikki partiolaiset ja perheet!

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja tässä vielä pari tiedotettavaa asiaa tästä vuodesta!


Itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja lupaustenanto lauantaina 6.12. klo 15.30 - n.17

Vietämme jälleen perinteisen Itsenäisyyspäiväjuhlan Kaipolan Tiirojen kanssa. Kokoonnumme 6.12. klo 15.30 Puukilan päiväkodin viereiselle hiekkakentälle, missä järjestäytymme parijonoon soihtukulkuetta varten. Soihtukulkue etenee Lamminsuon puistoa pitkin Sairaalantielle, jota pitkin nousemme Koskentielle. Koskentieltä nousemme sankarihaudoille portaita pitkin. Sankarihaudoilla laulamme Siniristilippumme ja laskemme kynttilät haudoille. Haudoilta siirrymme seurakuntakeskukseen, missä on ohjelmassa mm. lupaustenanto.

Koko perhe, sukulaiset ja tuttavat ovat erittäin tervetulleita joko mukaan soihtukulkueeseen tai seuraamaan sitä matkan varrelle. Kaikki ovat myös tervetulleita seurakuntakeskukseen!

Mukaan partiolainen tarvitsee: säänmukaiset vaatteet, partioasu, partiohuivi (joka laitetaan ulkotakin päälle), hautakynttilä.

Partiolaiset ovat koloilloissaan tutustuneet lupauksen sisältöön ja partiolaisten ihanteisiin ja täältä löytyy tietoa niistä: http://www.partio.fi/tutustu-partioon/arvot .


Puurojuhla Pokurassa tiistaina 16.12. klo 18 - n. 19.15

Ohjelmassa puuron syöntiä (manteli piilotettu!), jouluista ohjelmaa ja joululauluja. Puurojuhlassa palkitaan myös lippukuntamme ahkerin adventtikalentereiden myyjä!

Mukaan partiolainen tarvitsee: syvä lautanen, muki ja lusikka sekä partiohuivi. Ota mukaan 2€ lahja, jos haluat itsellesikin lahjan. Pukeudu tonttuasuun, jos sinulla on sellainen.