perjantai 11. syyskuuta 2015

Roihu 2016 - Yhteinen partioelämys

Mikä Roihu?

Roihu on partiolaisten järjestämä Suomen suurin nuorisoelämys, joka huipentuu kesällä 2016 suurleiriin Evolla. Roihu on enemmän kuin jättimäinen kesäleiri. Se on kokemus, jonka me kaikki osallistujat ikään katsomatta teemme yhdessä. Roihu on jotain aivan uutta ja erilaista!

Roihu on Suomen suurin nuorisotapahtuma, joka tarjoaa ohjelmaa ja aktiviteettejä kaiken ikäisille syksystä 2015 lähtien. Roihu näkyy niin viikkokokouksissa, yhteisinä some-miitteinä kuin varta vasten järjestetyissä Roihu-viikonlopuissa. Itse suurleirille heinäkuussa 2016 pääsevät osallistumaan partiotermein kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat, eli kaikki jotka ovat syntyneet vuonna 2004 tai aiemmin.

Roihu-leiri seikkaillaan Evon metsissä 20.-28.7.2016. Leiri rakennetaan ja puretaan yhteisvoimin, joten johtajaikäisten kannattaa varata kalenterista muutama päivä varsinaisen leirin ympäriltä: rakennusleiri 15.-19.7. ja purkuleiri 29.-31.7.

Leirin hinta on 220-240 eur, riippuen osallistujien määrästä. Lue lisää leirimaksusta.
Leirilippukuntien ilmoittautuminen on alkanut!

Roihu-yhteyshenkilö (Annika Raevaara-Marjanen) voi nyt ilmoittaa Kuksaan leirilippukunnan muodostavat lippukunnat ja sen johtajat. Ilmoittautumisen voi tehdä henkilö, joka on merkitty Kuksaan Roihu-yhteyshenkilöksi.